Loading...
close

Over ons

Anders denken, samen werken

De ontwerpers van Being A Designer hebben ieder een unieke achtergrond maar delen een onverminderd enthousiasme voor de kracht van ontwerpen. Samen vormen we een nieuwsgierig team dat de juiste scherpte en nuance weet aan te brengen.

Het team van Being A Designer

Ruth Delfgaauw


Ruth is strategisch ontwerper en houdt ervan om mensen met een intelligente blik te laten kijken naar hun eigen werk of organisatie. Daarvoor is het nodig uit je vaste denkpatronen te stappen, en dat is lang niet altijd comfortabel. Het scheppen van een context en een flow waarin mensen anders naar zichzelf en hun omgeving durven kijken is Ruth’s kracht. Dat combineert ze met een goed gevoel voor wat er leeft en een flinke dosis daadkracht zodat nieuwe ideeën werkelijkheid worden.

André Weenink


Alles om ons heen verandert voortdurend, maar de manier waarop we denken verandert vaak niet mee. Veel van onze overtuigingen en aannames zijn verouderd en toch blijven we ze gebruiken. Daardoor denken we een situatie te begrijpen, maar zien we niet wat er echt aan de hand is en sluiten oplossingen die we bedenken niet aan op de realiteit. André is gefascineerd door dit soort misverstanden, bij anderen en bij zichzelf, en gebruikt zijn illustratie-vaardigheden om hier licht op te werpen.

Achter de schermen

De stad is onze studio

Wij laten ons graag inspireren en werken vaak op verschillende locaties: bij klanten, vanuit koffietentjes, theaters, het park, kortom de stad is onze studio! En als we niet elders in het land zijn, dan vind je ons in ons nieuwe hoofdkwartier in Nieuwerkerk aan den Ijssel.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat Being A Designer voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Of stuur een e-mail

info@beingadesigner.com

Je bent altijd welkom:

Kerklaan 52
2912CK Nieuwerkerk aan den IJssel