ONZE DIENSTEN

Ontwerp

Wij ontwerpen processen om met opdrachtgevers en hun belanghebbenden tot nieuwe diensten/concepten te komen. Wij nemen hen mee door de verschillende fases van een ontwerpproces; van onderzoek tot conceptontwikkeling tot realisatie. Door zoveel mogelijk belanghebbenden mee te nemen in het creatieproces ontstaat er een groter draagvlak, meer vertrouwen en enthousiasme om te veranderen.

 

Meer weten? Neem contact op met ons

Ontwerp

“No problem can be solved from the same level of consciousness that created it.”
-Einstein.

 

Buiten kaders treden is misschien wel het moeilijkste wat er is. Je moet loslaten waar je aan gehecht bent en wat je al weet. Daarom faciliteren we creatieve werkvormen om mensen op een andere manier met elkaar in gesprek te laten gaan.

 

Meer weten? Neem contact op met ons

Opleiden

Voor professionals die verandering aansturen, maar dit met meer zelfvertrouwen, enthousiasme en vanuit nieuwe perspectieven willen doen, bieden wij verschillende opleidingen aan om design te integreren in veranderprocessen. Van masterclasses visuele communicatie tot een leergang service design. Deze opleidingen zijn ontworpen om on the job mensen op te leiden in aan andere manier van werken/kijken.