ONZE DIENSTEN

Ontwerp

Wij ontwerpen processen om met opdrachtgevers en belanghebbenden tot nieuwe diensten/concepten te komen. Wij nemen hen mee door de verschillende fases van een ontwerpproces; van onderzoek tot conceptontwikkeling tot realisatie.  Door belanghebbenden mee te nemen in het creatieproces ontstaat vertrouwen en eigenaarschap en enthousiasme om te veranderen.

Faciliteren

“No problem can be solved from the same level of consciousness that created it.”
-Einstein.

 

Buiten kaders treden is misschien wel het moeilijkste wat er is. Je moet loslaten waar je aan gehecht bent en wat je al weet. Daarom faciliteren we creatieve werkvormen om mensen op een andere manier met elkaar in gesprek te laten gaan.

 

Opleiden

Omdat de complexiteit van vraagstukken toeneemt is het nodig om de toekomst te ontwerpen. Daar heb je allerlei soorten mensen voor nodig, maar zeker ook ontwerpers. Wij bieden verschillende opleidingen aan om (service) design te integreren in organisaties.

Van masterclasses visualiseren tot een Leergang Service Design. Deze opleidingen zijn ingericht om on the job mensen op te leiden in aan andere manier van werken/kijken.

 

Meer weten? Neem contact op met ons